top of page
DVD Vlaamse Flikken - enkel.png
PRE-ORDER 'DVD Vlaamse Flikken'

Inhoud:

Een lokaal politieteam krijgt een nieuwe zaak binnen: kindersmokkel uit Noord-Frankrijk. Al snel ontdekt men dat deze kindersmokkel slechts een dekmantel is voor een veel grotere misdaad, maar bij elke vondst lopen de sporen dood. Toch voelt het hoofd van de bende dat de politie hen op de hielen zit en wordt iedereen die de bende iets in de weg kan leggen op een gruwelijke wijze het zwijgen opgelegd. Wanneer het onderzoek uitmondt tot een confrontatie tussen de politie en de bende worden heel veel dingen duidelijk en zijn sommige mensen helemaal niet te vertrouwen...

€12,00 / DVD
(inclusief verzending)

Per verkochte DVD wordt 1 euro geschonken aan het project 'Jonge Dromen' waarin Gilles dromen van kankerpatiëntjes wil waarmaken.

Bestelformulier

Via dit bestelformulier kan u alvast uw DVD('s) van Vlaamse Flikken bestellen (zolang de voorraad strekt). De bestelling kan pas geregistreerd worden als alle velden correct zijn ingevuld en de betaling voldaan is. Na ontvangst van de betaling krijgt u een e-mail wanneer u de DVD mag verwachten.

HOEVEEL DVD'S WENST U TE BESTELLEN?

PERSOONSGEGEVENS

VERZENDGEGEVENS

BETALING

Gelieve het totaalbedrag van uw bestelling ( = aantal gewenste DVD's x €12,00) over te schrijven op volgend bankrekeningnummer:

BE16 0636 0845 5874

Ter name van: Vlaamse Flikken

Referentie: DVD uw naam (Bijvoorbeeld: DVD Ella Verstraeten)

Bij ontvangst van de overschrijving krijgt u van ons een e-mail dat uw bestelling is geregistreerd en wanneer u de bestelling mag verwachten.

Wanneer u op 'BESTELLEN' klikt zal u bovenstaande betaalinformatie nog eens zien verschijnen zodat u het bedrag kan overschrijven.

bottom of page